Eerlijke Payroll Prijs bij i-Jobs


Regelmatig horen wij een omrekeningsfactor in de markt die u aan het denken moet zetten. Vaak worden er prijzen afgegeven zonder vakantiegeld en vakantiedagen. Dit heeft tot gevolg dat u later nog een factuur krijgt voor deze componenten, want u bent verplicht om dit te betalen aan de werknemers. Wat ook veel “payrollers” doen is het vakantiegeld en vakantiedagen bij het bruto loon optellen en dan vervolgens een factor erover berekenen. Hierdoor lijkt de factor lager, maar feitelijk betaald u gewoon meer. Hieronder vindt u een uitleg over de samenstelling van de prijs zoals normaal wordt gesproken over een omrekenfactor. Dus als je de reserveringen van vakantiegeld en vakantiedagen naar het groene gedeelte verplaatst, dan zou de omrekenfactor virtueel lager zijn.

Ook zijn er payroll bedrijven die niet alles afdragen en hierdoor de prijzen lager zijn. U kunt weliswaar een gedeelte op de g-rekening betalen maar dat ontslaat u niet van uw verplichtingen inzake de ketenaansprakelijkheid. De belastingdienst stelt gewoon dat u had moeten weten dat het bedrag niet klopt en dat u daarom aansprakelijk blijft.
i-Jobs is een bedrijf met een goede all-in factor. Tevens is onze online manier van werken voor u kostenbesparend (door tarief en tijd), overzichtelijk en 24/7 bereikbaar.
Vraag nu een eerlijk tarief aan op payroll@i-jobs.nl
Payrolling via i-Jobs betekent voor u: een partner hebben in goed werkgeverschap. De belangen van uw bedrijf en werknemers stellen wij namelijk altijd centraal. Zo profiteert u van meer flexibiliteit en minder risico’s.


Het betekent concreet dat uw medewerkers bij i-Jobs op de loonlijst komen. Wij nemen dan het juridisch werkgeverschap van u over. i-Jobs draagt de werkgeversrisico’s en de bijbehorende administratieve lasten. Ook zorgen wij gelijk voor alle andere werkgeversverplichtingen. Tevens houden wij alle veranderende wet- en regelgeving voor u bij, zodat u op de hoogte bent van de wijzigingen die voor u van belang zijn. Informatie over veranderende wet- en regelgeving wordt onder andere verspreid via onze nieuwsbrief.* Dit scheelt u een hoop tijd en kennis, waardoor u zich weer kunt focussen op uw core business.

De werknemers die u bij ons op de loonlijst zet, (dit kunnen bestaande en nieuwe krachten zijn) profiteren ook mee van de voordelen. Onder andere door een goede cao, opleidingsmogelijkheden, pensioenopbouw en het Employee Benefits Pakket, waarbij werknemers profiteren van allerlei (online) kortingen.

Starten bij i-Jobs
Op het moment dat u een of meerdere werknemers bij ons op de loonlijst wilt zetten, dan kan dit heel gemakkelijk en snel via onze website. Klik hier om uw werknemers bij ons op de payroll te zetten. 3 partijen
Binnen i-Jobs kennen we eigenlijk drie partijen: u als werkgever, de werknemer en i-Jobs. U bent de operationele werkgever en u houdt dan ook de leiding en het toezicht op de werkvloer. i-Jobs is de juridische werkgever en zorgt voor loonuitbetaling en andere werkgever verplichtingen. Er worden twee contracten afgesloten. De inleen-overeenkomst tussen u als bedrijf met i-Jobs en de arbeidsovereenkomst tussen de werknemer met i-Jobs.

De prijs is transparant
Wij zijn transparant over de prijs, zodat u exact weet wat uw medewerker kost en wat u betaalt voor onze diensten.

Ook zo enthousiast geworden?

Vraag offerte aan U bespaart:
• Personeelskosten van uw afdeling Administratie, Personeelszaken en HRM.
• Kosten van administratiekantoor, accountants, arbo dienst, juridisch adviseur, etc.
• Ziekteverzuim, verzekeringskosten.
• Dure afvloeiingskosten bij beëindiging dienstverband.
• Uw kostbare tijd en energie.

Zet vakantiekrachten snel, eenvoudig, flexibel en voordelig in


Op zoek naar vakantiekrachten, maar heeft u de tijd niet om dit zelf te regelen? Geen probleem; u levert de gegevens aan en wij doen de rest!

Werk samen met i-Jobs en u heeft als werkgever de volgende voordelen:
• Scherp tarief, omdat er minder reserveringen zijn voor vakantiekrachten.
• U wordt geen juridisch werkgever en heeft daardoor geen risico's (o.a. bij ziekte)
• Geen administratieve rompslomp; contracten, urenverantwoording en factuur regelen wij gemakkelijk online.
• Gratis gebruik van onze online vacaturebank voor het werven van vakantiekrachten!
• U blijft flexibel.

Langdurig payrollen
Door i-Jobs als uw partner in goed werkgeverschap te kiezen, kunt u de flexibiliteit behouden onder uw werknemers. Dit geldt ook bij langlopende opdrachten.

i-Jobs heeft voldoende oplossingen beschikbaar, zoals langlopende detacheringen, om in uw flexibele wensen te voorzien. De medewerker kan zelfs bij i-Jobs in dienst voor onbepaalde tijd! Indien de medewerker al een arbeidsverleden bij u heeft opgebouwd, wordt i-Jobs opvolgend werkgever. Op deze manier worden de opgebouwde rechten van de werknemer beschermt en u bent ontzorgt van alle risico’s en lasten.

i-Jobs: uw HR-partner!
Wij nemen u alles uit handen wat met het dienstverband te maken heeft:
• Personeelsadministratie, verloning, salarisbetaling.
• De arbeidsovereenkomsten inclusief de aanmeldingen bij pensioenuitvoerders en diverse verzekeringen.
• Het uitvoeren van scholingsregelingen.
• Afdracht loonbelasting, pensioenpremie, scholingsfonds, ziektewet, etc.
• Verstrekken van loonstrookjes, jaaropgaven.
• Verlofregistratie en administratie.
• Doorbetaling bij ziekte, ziektemeldingen, arbo- en (ziekte)verzuimbegeleiding
• CAO en wetgeving
Op deze wijze heeft niet ú, maar i-Jobs de werkgeversrisico’s.

i-Jobs bemoeit zich niet met de inhoud van het werk. U blijft operationeel werkgever. U schakelt flexibel capaciteit in. U bent een werkgever die administratief alles perfect heeft geregeld voor zijn werknemer(s), samen met i-Jobs.